Pomoč pri nakupu

Pomoč pri nakupu

Potrebujete pomoč pri nakupu? Oglejte si vodič za nakupovanje...


Iskanje izdelka...

V navigacijskem meniju na vrhu strani poiščite kategorijo, ki vas zanima. Izdelek, ki vam ustreza, boste najlažje našli s pomočjo filtra lastnosti na levi strani strani, v kategorijah izdelkov.

Podrobnosti o izdelku...

S klikom na PODROBNOSTI, si lahko podrobneje ogledate izdelek in njegove tehnične lastnosti. Če se vam kljub temu poraja vprašanje, nas kontaktirajte za nasvet.

Cena...

Cena izdelka, ki že vključuje DDV, je navedena za naslovom in je turkizne barve, ter velja za nakup. Cena ne vključuje dostavnih stroškov. Ob njej je navedena priporočena maloprodajna cena dobavitelja za ta izdelek in je sive barve, ter prečrtana.

V košarico...

Odločili ste se za nakup izdelka. Izberite koliko kosov bi radi kupili in kliknite na gumb V KOŠARICO. Preusmerjeni boste v vašo košarico, kjer lahko informativno izračunate skupni znesek za plačilo, glede na način dostave. Lahko tudi NADLJUJETE Z NAKUPOVANJEM ali odstranite izbran izdelek iz košarice.

Na blagajno...

Za nadaljevanje naročila kiliknite na NADALJUJ NA PLAČILO. Sledite navodilom na blagajni in izpolnite vsa obvezna polja, označena z zvezdico. Na blagajni lahko še enkrat preverite vsebino vašega naročila in spremenite način dostave. Nato izberete način plačila, ki vam ustreza in dokončate naročilo s klikom na gumb ODDAJ NAROČILO.

Naročilo sprejeto...

Če ste vse zahtevane podatke izpolnili pravilno, se je na vašem zaslonu prikazalo okno s povzetkom vašega naročila. Prav tko ste prejeli elektronsko sporočilo s povzetkom vašega naročila in navodili o nadaljnjem postopku.

Ocenite kupljen izdelek!

Izdelek, ki ste ga naročili pri nas, ste prejeli in ga že nekaj časa uporabljate. Ocenite ga na zavihku OCENE na strani izdelka in tako izrazite svoje mnenje o njem. S tem boste pomagali ostalim kupcem in nam, k še boljšim nakupom…

Napišite vaše mnenje!

Pod oceno napišite tudi svoje mnenje o izdelku ali o naši spletni trgovini. Vaš komentar nam lahko pošljete tudi na naš elektronski naslov. Veseli smo odziva naših strank…

Všečkajte izdelek!

Če vas je kateri od izdelkov zares navdušil, kliknite na gumb “Všeč mi je”, na strani izdelka. Tako boste delili vašo dobro izkušnjo, z vašimi prijatelji na Facebook-u…

Uporabniški račun

Ko se registrirate, postanete registriran uporabnik spletne trgovine Pajntar. Kot registriran uporabnik lahko ocenjujete in komentirate izdelke. S tem pa pridobite tudi vaš uporabniški račun, do katerega dostopate preko ikone uporabnika v glavnem meniju. V vašem spletnem računu lahko:

  • spremljate stanje vaših dosedanjih naročil
  • spreminjate podatke o vašem računu
  • urejate vaše naslove
  • se odjavite iz spletnega računa.

Urejanje računa in naslova

V vašem spletnem računu lahko urejate vaše osnovne podatke o računu (spremenite vaš elektronski naslov, geslo,…). Prav tako lahko spremenite vaš privzeti naslov za račun in dostavo.

Spletna trgovina Pajntar za pravilno delovanje potrebuje bolj sodoben brskalnik!

Please upgrade today!