Podrobnosti izdelka

Promocija

Pralni stroj Beko WTE5502B0298,99  249,80 vključno z DDV-jem

Pralni stroj Beko WTE5502B0:
 • globina 41,5 cm
 • zmogljivost pranja do 5 kg
 • 15 programov
 • do 1000 obr/min ožemanja (centrifuge)
 • energijski razred A++
 • običajni krtačni motor
 • letna poraba el. energije: 148 kWh
 • letna poraba vode: 7700 l
 • glasnost pranja/ožemanja: 59/77 dBA
 • garancija: 5 let
Šifra: WTE5502B0 Kategoriji: ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične podrobnosti
 • Ocene (0)

Opis

Pralni stroj Beko WTE5502B0

Pralni stroj Beko WTE5502B0 z globino 41,5 cm deluje v energijskem razredu A++. Izbirate lahko med 15 programi pranja, npr. športni program, program za temnejša oblačila in program za srajce.

Gladka površina visokotehnološkega grelca zmanjšuje nabiranje vodnega kamna za kar 40 %, s tem pa se zmanjša tudi poraba energije pri segrevanju vode. Varčen, kompakten in okolju prijazen pralni stroj.

Elektronsko upravljanje stroja preko LED zaslona je enostavno in pregledno. Izbirate lahko med 0-19 urnim zamikom vklopa (zamik pričetka delovanja), kar vam omogoča boljši nadzor nad začetkom in koncem pranja. Tako boste tudi lažje koristili cenejšo tarifo električne energije in prihranili.

Garancija: 5 let

 

Pametne rešitve:
 • Program "Barby Protect"Program “Baby Protect”. Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.
 • Sportni programŠportni program. Beko je ta športni program razvil za vse tiste, ki se radi ukvarjajo s športom. Ta program pere pri 40 °C in je priporočljiv za manj umazana sintetična/bombažna športna oblačila.
 • Program za temnejša oblačilaProgram za temnejša oblačila. Beko ima na voljo poseben program za temnejša sintetična ali bombažna oblačila. Prgram oblačila pere pri nizkih temperaturah in nizkih vrtljajih ter pri izpiranju porabi več vode.Prgram za temnejša oblačila pere polovično napolnjen boben pri 30-40°C. Pri pranju temnih oblačil priporočamo tekoči detergent ali detergent za volnena oblačila.
 • Wool careProgram za volno (WoolCare). Volnena oblačila se med pranjem pogosto poškodujejo zaradi trdote vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna. Zato je Woolmark ® odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja. Vaše perilo se bo v primerjavi s programom za sintetiko opralo z nežnejšim ciklom pranja, med pranjem pa se ne bo izvajala vmesna centrifuga. Prav tako porabi manj vode in tako prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil. Program je prilagojen oblačilom, pri katerih je potrebno nežnejše pranje.
 • Program za ročno pranjeProgram za ročno pranje. Ta program omogoča varno pranje občutljivih materialov, primernih za ročno pranje, kot sta na primer svila in kašmir. Ustvari zelo nežno pranje, zato ne pride do krčenja. Program prav tako porabi manj vode in na ta način prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil.
 • Program za srajceProgram za srajce. Beko je razvil poseben program, ki vašim srajcam podaljša življenjsko dobo. Za zagotavljanje kakovosti pranja je zasnovan tako, da je najvišja nastavljena temperatura 40 °C, gibanje bobna pa je zmanjšano. S tem programom pranja bodo vaše srajce vedno brezhibno čiste, njihova obstojnost pa bo trajala dlje, kot pri običajnem pranju.
 • Visokotehnološki grelecVisokotehnološki grelec. Grelni element je bistven sestavni del pralnega stroja. Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50% bolj gladka, kar omogoača manjše nabiranje kamna na greluc tudi do 40%. Življenjska doba visokotehnološkega grelca je kar 100x večja od življenjske dobe standardnih grelcev.
 • Hitro pranjeHitro pranje. Ta funkcija se lahko uporablja pri vseh programih za pranje bombažnih in sintetičnih oblačil. Čas pranja se odvisno od programa in material oblačil zmanjša za 30 do 50 odstotkov.
 • Zelo velika vrataZelo velika vrata. Izbrani pralni stroji znamke Beko imajo na voljo zelo velika 34 cm široka vrata. Skozi ta vrata boste v pralni stroj lahko preprosto vstavili tudi večje kose, kot so vzglavniki, posteljnina, kopalne halje.
 • Program za občutljiva oblačilaProgram za občutljiva oblačila. Program je zasnovan za občutljiva in modna oblačila iz materialov, kot sta viskoza in svila. Pri tem programu se boben giblje zelo nežno. Zato je vsaka skrb, da bi se vaša oblaila lahko poškodovala. Popolnoma odveč.
 • Program za vsakodnevno hitro pranjeProgram za vsakodnevno hitro pranje. Pri Beku se zavedamo, da je vaš čas zelo dragocen in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam ponudimo najbolj učinkovite izdelke. Program za vsakodnevno hitro pranje je bil zasnovan za pranje manj umazanega perila. Bombažnih oblačil in oblačil, ki jih nosili samo enkrat, kot so kopalne halje, športna oblačila, vsakodnevna oblačila itd. Pranje do 9 kg umazanega perila pri 30°C v samo 39 minutah. Pri programu so prav tako na voljo vse temperature pranja od 0° do 90°C.
 • Mesano 40Mešano 40. Ta program je zasnovan za skupno pranje sinteničnih in bomnažnih oblačil. Tako pri pranju ne bo več potrebno ločevati oblačil po materialih in boste laho skupaj prali bombažna in sintetičnaoblačila.
 • PredpranjePredpranje. Pralni stroji beko ponujajo široko paleto programov, ki zajemajo vse potrebe pranja. Za boljše doseganje rezultaov se program predpranja lahko kombinira z ostalimi pralnimi programi.
 • Dodatno izpiranjeDodatno izpiranje. Ta funkcija izvede dodatno izpranje pri pranju bolj občutljivih oblačil (oblačila za dojenčke ali ljudi, ki so alergični na detergente) in tako izpere vse ostanke detergenta ter zaščiti občutljivo kožo.

 

 

Uradna stran izdelka
Podatkovna kartica izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

Proizvajalec / Znamka

Zmogljivost pranja v kg

Hitrost ožemanja

Vrsta elektromotorja

Način polnjenja

Sprednje polnjenje

Tehnične podrobnosti

Lastnosti
Kapaciteta (kg) 5
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1000
Vrsta motorja Običajni krtačni motor
Število programov 15
Programi 1. Bombaž
2. Eko bombaž
3. Baby protect
4. Dnevni hitri program
5. Posebno hiter program
6. Športna oblačila
7. Program za občutljiva oblačila
8. Ožemanje + črpanje
9. Izpiranje
10. Ročno pranje 20°C
11. Volnena oblačila
12. Temno perilo
13. Program za srajce
14. Mešano perilo 40
15. Sintetika
Dodatne funkcije 1. Predpranje
2. Hitro pranje
3. Dodatno izpiranje
Kontrolni sistem LED zaslon
Parno pranje Ne
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 0-19h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja
Da
Tipka za izbiro temperature Da
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela
Garancija 5 let

 

Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Over Flow
Zaklepanje tipk Da

 

Poraba
Energijski razred A++
Letna poraba vode (AW_c) (l) 7700
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 148
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 59/77

 

Dimenzije
Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm)
840x600x415

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pomagajte nam in ocenite “Pralni stroj Beko WTE5502B0”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna trgovina Pajntar za pravilno delovanje potrebuje bolj sodoben brskalnik!

Please upgrade today!