Podrobnosti izdelka

Promocija

Pralni stroj Beko WMY71283LMB2499,99  439,99 vključno z DDV-jem

Pralni stroj Beko WMY71283LMB2:
 • globina 50 cm
 • zmogljivost pranja do 7kg
 • 16 programov +3 dodatne funkcije
 • do 1200 obr/min ožemanja (centrifuge)
 • razred učinkovitosti ožemanja B
 • energijski razred A+++
 • invertni ProSmart- BLDC motor za tiho delovanje stroja z 10 letno garancijo
 • letna poraba el. energije: 170 kWh
 • letna poraba vode: 9020 l
 • glasnost pranja/ožemanja: 52/73 dBA
 • garancija: 5 let
Šifra: WMY71283LMB2 Kategoriji: ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične podrobnosti
 • Ocene (0)

Opis

Pralni stroj Beko WMY71283LMB2

Nov junak v vaši pralnici ali kopalnici. Pralni stroj Beko WMY71283LMB2 je energijsko zelo varčen, saj se ponaša z delovanjem v energijskem razredu A+++16 programi pranja in 3 pomožnimi funkcijami. Gladka površina visokotehnološkega grelca zmanjšuje nabiranje vodnega kamna za kar 40 %, s tem pa se zmanjša tudi poraba energije pri segrevanju vode. Ponuja tudi tiho in varčno delovanje, ki ga omogoča vgrajeni Invertni ProSmart motor – BLDC. Vaše perilo bo po končanem pranju brezhibno ožeto, za kar poskrbi 1200 obratov ožemanja. Tako bo sušenje v sušilcu mačji kašelj.

Invertni ProSmart motor – BLDC. Pralni stroj z običajnim motorjem proizvaja mehansko energijo s pomočjo krtačk. Med vrtenjem motorja trenje krtačk ustvarja toploto in povzroča hrup. Pametne in tehnološko dovršene rešitve brezkrtačnih motorjev (BLDC) za proizvajanje energije uporabljajo trajne magnete. Zaradi te inovativne rešitve zagotavljajo zelo tiho delovanje, izboljšajo učinkovitost pranja, so izjemno vzdržljivi in energetsko učinkoviti. Za zagotavljanje kakovosti in brezskrbno uporabo, Beko ponuja kar 10 let garancije na ProSmart invertni motor. Z uporabo invertnega ProSmart motorja ne boste zagotovili le popolno nege svojih najljubših oblačil, temveč boste prihranili tudi pri porabi energije in poskrbeli za ohranjanje našega okolja.

Elektronsko upravljanje stroja preko segmentnega zaslona je enostavno in pregledno. Poleg tega lahko nastavite želeno hitrost ožemanja (1400/800/600).  Izbirate lahko med 0-24 urnim zamikom vklopa (zamik pričetka delovanja), kar vam omogoča boljši nadzor nad začetkom in koncem pranja, ter koriščenje cenejše tarife električne energije (prihranek pri el. energiji).

Garancija: 5 let

 

Pametne rešitve:

 • babyProgram »Baby Protect« – nega za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo  je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.
 • aqua-fusion“Aquafusion”. Pralni stroj, ki nima sistema varčevanja detergenta (AquaFusion), izgubi skoraj 25 odstotkov detergenta med postopkom pranja. S tehnologijo AquFusion prihranite do 10 % (5,5 kg) detergenta letno.
 • xl-doorVzglavniki in posteljnina. Učinkovito odstranite pršice iz posteljnine. Zelo velika 34 cm široka vrata in poseben program pranja omogočata pranje tudi velikih vzglavnikov, posteljnine in kopalnih plaščev.
 • wool-careProgram za volno (“WoolCare”). Zaradi trde vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna, se volnena oblačila med pranjem lahko poškodujejo. Zato je Woolmark® odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja. Vaše perilo se bo v primerjavi s programom za sintetiko opralo z nežnejšim ciklom pranja, med pranjem pa se ne bo izvajalo vmesno centrifugiranje. Program je prilagojen čiščenju oblačil, ki potrebujejo nežnejše pranje.
 • Program CoolHygiene 20 °C – higiena tudi pri nižjih temperaturah. Odslej vam ne bo več potrebno skrbeti, da bi se vaša oblačila s pogostim pranjem obrabila. Pralni stroj ima posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah, ki poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto* tudi pri temperaturi 20 °C. Poleg tega boste z uporabo programa CoolHygiene 20 °C prihranili 75 % energije in kar za 45 % povečali zaščito vaših oblačil. *Program je odobren s strani VDE.
 • liquid-detergentPredal za tekoči detergent. Ta poseben program je zasnovan za dodatno uporabo detergenta. Uporabite lahko tekoče detergente ali koncentrirane tekoče detergente. Omogoča tudi kasnejšo uporabo dodatnega tekočega detergenta.
 • grelecZa ogrevanje vode pralni stroj uporablja visokotehnološki grelec, ki je po površini prevlečen z nikljem, kar mu zagotavlja 50% bolj gladko površino od klasičnega grelca. Na njem se nabira manj vodnega kamna in posledično porabi manj električne energije za segrevanje vode.

 

Uradna stran izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

Proizvajalec / Znamka

Zmogljivost pranja v kg

Hitrost ožemanja

Vrsta elektromotorja

Način polnjenja

Sprednje polnjenje

Tehnične podrobnosti

Lastnosti
Kapaciteta (kg) 7
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1200
Razdelek hitrosti ožemanja 1200/800/600
Vrsta motorja Invertni ProSmart motor – BLDC
Število programov 16
Programi 1. Eko bombaž
2. Bombaž
3. Sintetična oblačila
4. Volnena oblačila
5. Ročno pranje
6. Otroška oblačila
7. Temna oblačila
8. Ožemanje in črpanje
9. Dodatno izpiranje
10. Srajce
11. Mešano perilo
12. Aqua 40
13. Nežna nega
14. Hladna nega
15. Posebno hiter program
16. Dnevni hitri program
Pomožne funkcije 1. Predpranje
2. Hitro pranje
3. Dodatno izpiranje
Kontrolni sistem 7 segmentni zaslon
Parno pranje Ne
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 0-24h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja
Da
Tipka za izbiro temperature Da
Prostornina bobna 50 l
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela
Garancija 5 let
Garancija na ProSmart motor 10 let

 

Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Over Flow
Zaklepanje tipk Da

 

Poraba
Energijski razred A+++
Razred učinkovitosti ožemanja B
Letna poraba vode (AW_c) (l) 9020
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 170
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 54/75

 

Dimenzije
Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm)
840x600x500

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pomagajte nam in ocenite “Pralni stroj Beko WMY71283LMB2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna trgovina Pajntar za pravilno delovanje potrebuje bolj sodoben brskalnik!

Please upgrade today!