Podrobnosti izdelka

Pralni stroj Beko WMY71443LB2529,99  469,99 vključno z DDV-jem

Pralni stroj Beko WMY71443LB2:
 • globina 54 cm
 • zmogljivost pranja do 7kg
 • 16 programov +4 dodatne funkcije
 • 1400 obr/min ožemanja (centrifuge)
 • razred učinkovitosti ožemanja: B
 • energijski razred A+++
 • ProSmart invertni motor
 • letna poraba el. energije: 171 kWh
 • letna poraba vode: 9020 l
 • glasnost pranja/ožemanja: 50/73 dBA
 • dimenzije aparata (VxŠxG) (mm): 840x600x540
 • garancija: 5 let
Šifra: WMY71443LB2 Kategoriji: ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične podrobnosti
 • Ocene (0)

Opis

Pralni stroj Beko WMY71443LB2

Pralni stroj Beko WMY71443LB2 navdušuje s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki poskrbi za tišje delovanje, visokoenergetsko učinkovitost, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Tehnologija “Aquawave” poskrbi, da bodo vaša oblačila kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Pralni stroj Beko ponuja tudi 16 programov pranja, med drugim program za higieno pri nižji temperaturi »CoolHygiene« 20 °C in program za nego otrok »Baby protect«.

Letno porabi 171 kWh električne energije in 9020 l vode, kar ga uvrša v razred A+++.

Garancija: 5 let

Pametne rešitve:

 • BLDC motorTehnologija ProSmart Invertni Motor. Pametne in tehnološko dovršene rešitve brezkrtačnih motorjev (BLDC) za proizvajanje energije uporabljajo magnete. Zaradi te inovativne rešitve zagotavljajo zelo tiho delovanje, izboljšajo učinkovitost pranja, so izjemno vzdržljivi in energetsko učinkoviti.
 • aqua-waveTehnologija “AquaWave”. Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna, pralni stroj Beko zagotavlja nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija Aquawave s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo. Lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.
 • wool-careProgram za volno (“WoolCare”). Zaradi trde vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna, se volnena oblačila med pranjem lahko poškodujejo. Zato je Woolmark® odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja. Vaše perilo se bo v primerjavi s programom za sintetiko opralo z nežnejšim ciklom pranja, med pranjem pa se ne bo izvajalo vmesno centrifugiranje. Program je prilagojen čiščenju oblačil, ki potrebujejo nežnejše pranje.
 • Program "Barby Protect"Program »Baby Protect«. Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.
 • Program CoolHygieneProgram CoolHygiene 20 °C – Higiena tudi pri nižjih temperaturah. Odslej vam ne bo več potrebno skrbeti, da bi se vaša oblačila s pogostim pranjem obrabila. Posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto* tudi pri temperaturi 20 °C. Poleg tega boste z uporabo programa CoolHygiene 20 °C prihranili 75 % energije in kar za 45 % povečali zaščito vaših oblačil. *Program je odobren s strani VDE.
 • Program za temnejša oblačilaProgram za temnejša oblačila. Beko ima na voljo poseben program za temnejša sintetična ali bombažna oblačila. Prgram oblačila pere pri nizkih temperaturah in nizkih vrtljajih ter pri izpiranju porabi več vode.Prgram za temnejša oblačila pere polovično napolnjen boben pri 30-40°C. Pri pranju temnih oblačil priporočamo tekoči detergent ali detergent za volnena oblačila.
 • Hitro pranjeHitro pranje. Ta funkcija se lahko uporablja pri vseh programih za pranje bombažnih in sintetičnih oblačil. Čas pranja se odvisno od programa in material oblačil zmanjša za 30 do 50 odstotkov.
 • grelecVisokotehnološki grelec. Grelni element je bistven sestavni del pralnega stroja. Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50% bolj gladka, kar omogoača manjše nabiranje kamna na greluc tudi do 40%. Življenjska doba visokotehnološkega grelca je kar 100x večja od življenjske dobe standardnih grelcev.
 • PredpranjePredpranje. Pralni stroji beko ponujajo široko paleto programov, ki zajemajo vse potrebe pranja. Za boljše doseganje rezultaov se program predpranja lahko kombinira z ostalimi pralnimi programi.
 • Dodatno izpiranjeDodatno izpiranje. Ta funkcija izvede dodatno izpranje pri pranju bolj občutljivih oblačil (oblačila za dojenčke ali ljudi, ki so alergični na detergente) in tako izpere vse ostanke detergenta ter zaščiti občutljivo kožo.
 • Program za ročno pranjeProgram za ročno pranje. Ta program omogoča varno pranje občutljivih materialov, primernih za ročno pranje, kot sta na primer svila in kašmir. Ustvari zelo nežno pranje, zato ne pride do krčenja. Program prav tako porabi manj vode in na ta način prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil.
 • Zelo velika vrataZelo velika vrata. Izbrani pralni stroji znamke Beko imajo na voljo zelo velika 34 cm široka vrata. Skozi ta vrata boste v pralni stroj lahko preprosto vstavili tudi večje kose, kot so vzglavniki, posteljnina, kopalne halje.
 • Program Aqua 40min40°Program Aqua 40min 40°. Ta program zagotavlja odlično pranje v 40 minutah pri 40°C namesto v 1 uri 20 minutah. Temperatura vode je konstantna od začetka do konca. Poleg tega dodatni gibi izboljšajo rezultate pranja.
 • Osvežitveni programOsvežitveni program. Ta hitri 17-minutni program je primeren za oblačila, ki niso umazana, amapk jih je treba samo osvežiti.
 • Program za nežno pranje pri 20°C. Ta posebno zasnovan program zagotavlja algoritem nežnega pranja in ožemanja. Zasnovan je za nego občutljivih oblačil, kot so tkanine in bombaž, ki jih s pomočjo algoritma nežnega pranja in ožemanja opere brez poškodb. Vaše najbolj dragocene in občutljive obleke bodo oprane pri temperaturi 20 °C z rezultati, ki so enaki pranju pri 40 °C. V primerjavi s programom pranja 40 °C, program za nežno pranje pri 20 °C omogoča daljšo obstojnost barv, boljšo nego potiskanih oblačil, poleg tega pa ščiti vaša oblačila pred obrabo. Program za nežno pranje pri 20 °C je preizkušen in odobren s strani neodvisnih laboratorijev.

 

Uradna stran izdelka
Podatkovna kartica izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

Proizvajalec / Znamka

Zmogljivost pranja v kg

Hitrost ožemanja

Vrsta elektromotorja

Način polnjenja

Sprednje polnjenje

Tehnične podrobnosti

Lastnosti
Kapaciteta (kg) 7
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/800/600/400
Vrsta motorja Invertni Prosmart motor
Število programov 16
Programi 1. Eko bombaž
2. Bombaž
3. Sintetična oblačila
4. Volnena oblačila
5. Ročno pranje
6. Otroška oblačila
7. Temna oblačila
8. Ožemanje + črpanje
9. Izpiranje
10. Program za osvežitev
11. Aqua 40°C 40′
12. Nežna nega
13. Hladna nega 20 °C
14. Posebno hiter program
15. Dnevni hitri program
16. Samodejni program
Pomožne funkcije 1. Predpranje
2. Hitro pranje
3. Dodatno izpiranje
4. Nočni način
Kontrolni sistem Elektronski- LED zaslon
Parno pranje Ne
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 0-24h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja
Da
Tipka za izbiro temperature Da
Velikost vrat Velika – 34 cm
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Inox
Barva Bela
Garancija 5 let

 

Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite OverFlow
Zaklepanje tipk Da

 

Poraba
Energijski razred A+++
Razred učinkovitosti ožemanja B
Letna poraba vode (AW_c) (l) 9020
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 171
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 50/73

 

Dimenzije
Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm)
840x600x540

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pomagajte nam in ocenite “Pralni stroj Beko WMY71443LB2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna trgovina Pajntar za pravilno delovanje potrebuje bolj sodoben brskalnik!

Please upgrade today!