Podrobnosti izdelka

Pralni stroj Beko WTV9734XS0599,99  509,99 vključno z DDV-jem

Pralni stroj Beko WTV9734XS0:
 • globina 60 cm
 • zmogljivost pranja do 9 kg
 • 16 programov +3 dodatne funkcije
 • 1400 obr/min ožemanja (centrifuge)
 • razred učinkovitosti ožemanja: B
 • energijski razred A+++ (-10%)
 • ProSmart invertni motor
 • letna poraba el. energije: 195 kWh
 • letna poraba vode: 11000 l
 • glasnost pranja/ožemanja: 53/78 dBA
 • dimenzije aparata (VxŠxG) (mm): 840x600x600
 • garancija: 5 let
Šifra: WTV9734XS0 Kategoriji: ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične podrobnosti
 • Ocene (0)

Opis

Pralni stroj Beko WTV9734XSO

Pralni stroj Beko WTV9734XSO navdušuje s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki poskrbi za tišje delovanje, visokoenergetsko učinkovitost in boljšo učinkovitost pranja. Tehnologija “Aquawave” poskrbi, da bodo vaša oblačila kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Pralni stroj Beko ponuja tudi 16 programov pranja, med drugim program za higieno pri nižji temperaturi »CoolHygiene« 20 °C in program za srajce.

Letno porabi 195 kWh električne energije in 11000 l vode, kar ga uvrša v razred A+++ (-10%).

Garancija: 5 let

Pametne rešitve:

 • BLDC motorTehnologija ProSmart Invertni Motor. Pametne in tehnološko dovršene rešitve brezkrtačnih motorjev (BLDC) za proizvajanje energije uporabljajo magnete. Zaradi te inovativne rešitve zagotavljajo zelo tiho delovanje, izboljšajo učinkovitost pranja, so izjemno vzdržljivi in energetsko učinkoviti.
 • aqua-waveTehnologija “AquaWave”. Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna, pralni stroj Beko zagotavlja nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija Aquawave s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo. Lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.
 • Program "Barby Protect"Program »Baby Protect«. Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.
 • Program CoolHygieneProgram CoolHygiene 20 °C – Higiena tudi pri nižjih temperaturah. Odslej vam ne bo več potrebno skrbeti, da bi se vaša oblačila s pogostim pranjem obrabila. Posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto* tudi pri temperaturi 20 °C. Poleg tega boste z uporabo programa CoolHygiene 20 °C prihranili 75 % energije in kar za 45 % povečali zaščito vaših oblačil. *Program je odobren s strani VDE.
 • Hitro pranjeHitro pranje. Ta funkcija se lahko uporablja pri vseh programih za pranje bombažnih in sintetičnih oblačil. Čas pranja se odvisno od programa in material oblačil zmanjša za 30 do 50 odstotkov.
 • grelecVisokotehnološki grelec. Grelni element je bistven sestavni del pralnega stroja. Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50% bolj gladka, kar omogoača manjše nabiranje kamna na greluc tudi do 40%. Življenjska doba visokotehnološkega grelca je kar 100x večja od življenjske dobe standardnih grelcev.
 • PredpranjePredpranje. Pralni stroji beko ponujajo široko paleto programov, ki zajemajo vse potrebe pranja. Za boljše doseganje rezultaov se program predpranja lahko kombinira z ostalimi pralnimi programi.
 • Dodatno izpiranjeDodatno izpiranje. Ta funkcija izvede dodatno izpranje pri pranju bolj občutljivih oblačil (oblačila za dojenčke ali ljudi, ki so alergični na detergente) in tako izpere vse ostanke detergenta ter zaščiti občutljivo kožo.
 • Program Aqua 40min40°Program Aqua 40min 40°. Ta program zagotavlja odlično pranje v 40 minutah pri 40°C namesto v 1 uri 20 minutah. Temperatura vode je konstantna od začetka do konca. Poleg tega dodatni gibi izboljšajo rezultate pranja.
 • Program za srajceProgram za srajce. Beko je razvil poseben program, ki vašim srajcam podaljša življenjsko dobo. Za zagotavljanje kakovosti pranja je zasnovan tako, da je najvišja nastavljena temperatura 40 °C, gibanje bobna pa je zmanjšano. S tem programom pranja bodo vaše srajce vedno brezhibno čiste, njihova obstojnost pa bo trajala dlje, kot pri običajnem pranju.
 • Program za vsakodnevno hitro pranjeProgram za vsakodnevno hitro pranje. Pri Beku se zavedamo, da je vaš čas zelo dragocen in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam ponudimo najbolj učinkovite izdelke. Program za vsakodnevno hitro pranje je bil zasnovan za pranje manj umazanega perila. Bombažnih oblačil in oblačil, ki jih nosili samo enkrat, kot so kopalne halje, športna oblačila, vsakodnevna oblačila itd. Pranje do 9 kg umazanega perila pri 30°C v samo 39 minutah. Pri programu so prav tako na voljo vse temperature pranja od 0° do 90°C.
 • Program za občutljiva oblačilaProgram za občutljiva oblačila. Program je zasnovan za občutljiva in modna oblačila iz materialov, kot sta viskoza in svila. Pri tem programu se boben giblje zelo nežno. Zato je vsaka skrb, da bi se vaša oblaila lahko poškodovala. Popolnoma odveč.
 • Preprosto likanjePreprosto likanje. Cikel vrtenja bobna je razdeljen na več stopnj in gibanj, ki omogočajo, da se perilo med pranjem ne zmečka. Ta posebna funkcija perilo zaščiti med mečkanjem in tako omogoči preprostejše in manj zamudno likanje.

 

Uradna stran izdelka
Podatkovna kartica izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

Proizvajalec / Znamka

Zmogljivost pranja v kg

Hitrost ožemanja

Vrsta elektromotorja

Način polnjenja

Sprednje polnjenje

Tehnične podrobnosti

Lastnosti
Kapaciteta (kg) 9
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/1000/800/600/400
Vrsta motorja Invertni Prosmart motor
Število programov 16
Programi 1. Bombaž
2. Eco bombaž
3. Sintetična oblačila
4. Volnena oblačila
5. Občutljivo perilo
6. Odstranjevanje trdovratnih madežov
7. Izpiranje
8. Ožemanje + črpanje
9. Samočiščenje
10. Baby protect
11. Hladna nega 20 °C
12. Posteljnina
13. Posebno hiter program
14. Dnevni hitri program
15. Srajce
16.Aqua 40°C 40′
Pomožne funkcije 1. Predpranje
2. Dodatno izpiranje
3. Proti mečkanju
Kontrolni sistem LED zaslon
Parno pranje Ne
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 0-24h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja
Da
Tipka za izbiro temperature Da
Velikost vrat Velika – 34 cm
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Inox
Barva Bela
Garancija 5 let

 

Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Ne
Vrsta zaščite /
Zaklepanje tipk Da

 

Poraba
Energijski razred A+++ (-10%)
Razred učinkovitosti ožemanja B
Letna poraba vode (AW_c) (l) 11000
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 195
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 53/78

 

Dimenzije
Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm)
840x600x600

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pomagajte nam in ocenite “Pralni stroj Beko WTV9734XS0”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna trgovina Pajntar za pravilno delovanje potrebuje bolj sodoben brskalnik!

Please upgrade today!