Oprema barov

//Oprema barov

Za brezhibno delovanje vašega bara

Izberite med našo široko paleto izdelkov, med katerimi najdete inox točilne pulte za brezhibno strežbo, zmogljive pomivalne stroje za hitro čiščenje, elegantne vinske vitrine za shranjevanje in predstavitev vin ter zanesljive ledomate za osvežujoče napitke. Ne glede na vaše potrebe, boste našli opremo, ki bo izboljšala vašo ponudbo in pripomogla k brezhibnemu delovanju vašega bara.

Za brezhibno delovanje vašega bara

Naša glavna prednost je, da vam ponujamo popolne rešitve za opremljanje vašega bara, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam. Ne glede na velikost, slog ali funkcionalnost vašega bara, vam zagotavljamo opremo, ki se popolnoma prilega vašim željam in zahtevam.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vas bo vodila skozi proces izbire in oblikovanja opreme. Z vami sodelujemo, da razumemo vaše vizije in ambicije ter vam ponudimo strokovno svetovanje, kako jih najbolje uresničiti v vašem baru. Skupaj bomo ustvarili funkcionalen in privlačen prostor.

Pri nas je kakovost na prvem mestu. Naša oprema je izdelana iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo delovanje. Naši izdelki so zasnovani tako, da prenesejo zahtevne delovne pogoje v gostinskem okolju, kar vam omogoča mirno spanje glede vzdrževanja in zamenjav.

Razumemo hitrost poslovanja v gostinskem sektorju. Zato smo usmerjeni v prilagodljivost in hitro dobavo opreme. Ne glede na vaše urnike odpiranja ali nujne potrebe, vam zagotavljamo, da boste prejeli opremo pravočasno, brez kompromisov glede kakovosti.

Naše sodelovanje se ne konča s samo dobavo opreme. Zavezani smo k vzpostavitvi dolgoročnega partnerstva z vami. Nudimo podporo pri namestitvi, servisu in vzdrževanju, da vaš bar vedno deluje nemoteno. Naš cilj je, da postanemo vaš zaupanja vreden partner pri opremljanju in razvoju vašega bara.

//Oprema barov

Konkretne naprave

// Oprema barov

Pajntar namig

 • Skrb za vinske kozarce prepustite specializiranim pomivalnim strojem za kozarce.
 • Vinske vitrine se razlikujejo kot vina sama – zelo pomembno je, katero izberete. Za svetovanje se obrnite na nas.
Pajntar namig

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

  Izberite storitev

  //Naše novice

  Znanje in novosti

  Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

  5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

  Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

  Preberite več
  Za večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?

  Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]

  Preberite več
  Mini vodnik po načrtovanju profesionalnih kuhinj

  Vsak projekt profesionalne kuhinje se začne s sanjami o vrhunski, celostni profesionalni kuhinji, ki deluje [...]

  Preberite več
  Ste se že srečali z baristo – in spoznali umetnost mojstrske priprave kave?

  Spoznajte svet baristov pravih mojstrov v umetnosti priprave kave. Gostinska oprema, znanje o razumevanju kavnih [...]

  Preberite več