Kuhanje

Kuhanje

//Kuhanje

Termični aparati

Profesionalni kuhinjski aparati omogočajo modularno zasnovo vsake kuhinje in vam omogočajo vrhunsko delovno učinkovitost in organizacijo. Tako lahko vzpostavite optimalne delovne procese v hotelski kuhinji, domači gostilni ali v kamionu s hitro prehrano.

Konvekcijske pečice
Značilnosti naprav

//Kuhanje

Značilnosti naprav

  • kuhinjski bloki globine 500 do 900 mm
  • izredna trpežnost in vzdržljivost
  • INOX
  • ergonomska oblika
  • preprosto čiščenje in vzdrževanje zaradi zaobljenih robov

//Kuhanje

Konkretne naprave

// Kuhanje

Pajntar namig

  • Easy Cooking je mobilna kuhinja v malem, ki jo lahko uporabite na majhnem prostoru.
  • Namizni aparati vam omogočajo, da izkoristite še tako majhne površine – tudi v začasnih in mobilnih objektih za pripravo hrane.
  • Različne znamke opreme vam dajejo široko paleto funkcionalnosti za vse specifične potrebe.
Pajntar namig
Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

    Izberite storitev

    //Naše novice

    Znanje in novosti

    Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

    Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?

    Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]

    Preberite več
    Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja

    V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]

    Preberite več
    Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

    Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

    Preberite več
    5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

    Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

    Preberite več