Kuhanje
//Kuhanje
Termični aparati
Profesionalni kuhinjski aparati omogočajo modularno zasnovo vsake kuhinje in vam omogočajo vrhunsko delovno učinkovitost in organizacijo. Tako lahko vzpostavite optimalne delovne procese v hotelski kuhinji, domači gostilni ali v kamionu s hitro prehrano.
//Kuhanje
Značilnosti naprav
- kuhinjski bloki globine 500 do 900 mm
- izredna trpežnost in vzdržljivost
- INOX
- ergonomska oblika
- preprosto čiščenje in vzdrževanje zaradi zaobljenih robov
//Kuhanje
Konkretne naprave
Plinski kuhalniki
Indukcijske plošče
Cvrtniki
Multifunkcijski kuhalniki
Kuhalniki za testenine
Žar plošče
Kotli
Prekucna ponev
// Kuhanje
Pajntar namig
- Easy Cooking je mobilna kuhinja v malem, ki jo lahko uporabite na majhnem prostoru.
- Namizni aparati vam omogočajo, da izkoristite še tako majhne površine – tudi v začasnih in mobilnih objektih za pripravo hrane.
- Različne znamke opreme vam dajejo široko paleto funkcionalnosti za vse specifične potrebe.
//Zavihajmo rokave
Pošljite povpraševanje
Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.
//Naše novice
Znanje in novosti
Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.
Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?
Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]
Preberite večInvestirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja
V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]
Preberite večKatere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?
Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]
Preberite več5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija
Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]
Preberite več