Oprema pralnic

//Oprema pralnic

Opremite svojo pralnico z najnaprednejšimi rešitvami

Izbirajte med različnimi znamkami vrhunske profesionalne opreme za pralnice, s katero se zmogljivost srečuje z inovacijami. Naša oprema je namenjena ponudnikom storitev pranja, sušenja in likanja, ki si želijo opremiti svojo pralnico z najnaprednejšimi rešitvami. Z našo široko paleto izdelkov boste zagotovili ne le izjemne rezultate čiščenja, temveč tudi povečali učinkovitost in zanesljivost vaše storitve.

Oprema pralnic 1 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Naša prednost je v najsodobnejši tehnologiji, ki omogoča vrhunske rezultate pranja, sušenja in likanja. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci, da vam zagotovimo opremo, ki presega pričakovanja vaših strank.

Naša oprema je zasnovana z mislijo na vašo produktivnost. Z našimi rešitvami boste povečali zmogljivost vaše pralnice, kar pomeni več strank in hitrejše obratne čase.

Uporabniku prijazna oblika naše opreme omogoča enostavno upravljanje, kar zmanjšuje čas usposabljanja vašega osebja. Vaša pralnica bo delovala nemoteno in brez nepotrebnih zapletov.

Naši izdelki so narejeni z mislijo na trajnost in dolgotrajno delovanje. S tem vam zagotavljamo, da bo vaša oprema vzdržala intenzivno vsakodnevno uporabo, zmanjšali pa boste tudi potrebo po pogostih zamenjavah.

Razumemo, da vsaka pralnica ima svoje specifične potrebe. Zato vam nudimo individualno prilagojene rešitve, ki se popolnoma ujemajo z vašim poslovanjem. Sodelujemo z vami, da zagotovimo, da je vsaka rešitev optimalno prilagojena vašim zahtevam.

//Konkretne naprave

Pranje

Sušenje

Likanje

// Oprema pralnic

Pajntar namig

 • TANDEM vam omogoča pranje in sušenje v paketu.
Pajntar namig

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

  Izberite storitev

  //Naše novice

  Znanje in novosti

  Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

  5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

  Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

  Preberite več
  Za večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?

  Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]

  Preberite več
  Mini vodnik po načrtovanju profesionalnih kuhinj

  Vsak projekt profesionalne kuhinje se začne s sanjami o vrhunski, celostni profesionalni kuhinji, ki deluje [...]

  Preberite več
  Ste se že srečali z baristo – in spoznali umetnost mojstrske priprave kave?

  Spoznajte svet baristov pravih mojstrov v umetnosti priprave kave. Gostinska oprema, znanje o razumevanju kavnih [...]

  Preberite več