Hlajenje

Hlajenje

//Hlajenje

Napredno ohranjanje svežine in kakovosti živil

Hladilniki in ostale naprave za hlajenje so pomembni za ohranjanje svežine in kakovosti živil. Izbirajte med različnimi modeli, ki ustrezajo vašim potrebam in prostoru. Nekateri hladilniki imajo tudi funkcije, kot so No Frost, Multi Air Flow ali Fresh Zone, ki zagotavljajo optimalno temperaturo in vlažnost v notranjosti.

Napredno ohranjanje svežine
Značilnosti naprav

//Hlajenje

Značilnosti naprav

  • podaljšana svežina živil
  • ohranjanje okusa in strukture
  • prihranki od 300 do 830 EUR na leto (glede na podatke direktive Ecodesign in primerjave hladilnikov iz energijskih razredov A in G)
  • preprosto in temeljito čiščenje
  • izjemna učinkovitost in zanesljivo delovanje
  • povezovanje naprav v kombinacije cook&chill, prove&bake in thaw&cook.
  • specializirani cikli za sladoled, jogurte, sous-vide in drugi

//Hlajenje

Konkretne naprave

// Hlajenje

Pajntar namig

  • Za varnost hrane in skladnost s HACCP smernicami skrbi povezava hladilnih naprav v sistem, ki v oblaku shranjuje podatke o njihovem delovanju.
  • Na voljo so specialni hladilni pulti za pekarne, pizzerije in pripravo solat.
Pajntar namig
Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

    Izberite storitev

    //Naše novice

    Znanje in novosti

    Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

    Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?

    Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]

    Preberite več
    Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja

    V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]

    Preberite več
    Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

    Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

    Preberite več
    5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

    Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

    Preberite več