Pečenje
//Pečice
Konvekcijske pečice
Konvekcijske pečice so eno izmed najbolj priljubljenih orodij v sodobnih profesionalnih kuhinjah. Omogočajo enakomerno peko hrane, skrajšujejo čas kuhanja in zagotavljajo konsistentno kakovost jedi. S svojimi pametnimi funkcijami pa so chefov najboljši pomočnik.
//Pečice
Značilnosti naprav
- povezljivost z drugimi napravami v kombinacije cook&chill, prove&bake in thaw&cook.
- specializirana sredstva za čiščenje
- shranjevanje receptov
- paleta programov za pripravo hrane
- osebne nastavitve
//Pečice
Konkretne naprave
MAGISTAR COMBI-TS
Konvekcijska pečica, ki ima preprost in intuitiven zaslon na dotik.
MAGISTAR COMBI-DS
Konvekcijska pečica, ki ima digitalen panel za upravljanje.
// Pečice
Pajntar namig
Kompaktna namizna konvekcijska pečica za manjše prostore in mobilne kuhinje vam daje široko paleto možnosti uporabe, pri čemer zavzema le malo prostora.
//Zavihajmo rokave
Pošljite povpraševanje
Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.
//Naše novice
Znanje in novosti
Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.
Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja
V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]
Preberite večKatere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?
Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]
Preberite več5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija
Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]
Preberite večZa večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?
Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]
Preberite več