Pečenje

Pečenje

//Pečice

Konvekcijske pečice

Konvekcijske pečice so eno izmed najbolj priljubljenih orodij v sodobnih profesionalnih kuhinjah. Omogočajo enakomerno peko hrane, skrajšujejo čas kuhanja in zagotavljajo konsistentno kakovost jedi. S svojimi pametnimi funkcijami pa so chefov najboljši pomočnik.

Pečenje
Zanussi professional

//Pečice

Značilnosti naprav

  • povezljivost z drugimi napravami v kombinacije cook&chill, prove&bake in thaw&cook.
  • specializirana sredstva za čiščenje
  • shranjevanje receptov
  • paleta programov za pripravo hrane
  • osebne nastavitve

//Pečice

Konkretne naprave

Konvekcijska pečica, ki ima digitalen panel za upravljanje.

// Pečice

Pajntar namig

Kompaktna namizna konvekcijska pečica za manjše prostore in mobilne kuhinje vam daje široko paleto možnosti uporabe, pri čemer zavzema le malo prostora.

Pajntar namig
Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

    Izberite storitev

    //Naše novice

    Znanje in novosti

    Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

    Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?

    Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]

    Preberite več
    Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja

    V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]

    Preberite več
    Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

    Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

    Preberite več
    5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

    Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

    Preberite več