Reference

//Uspešen projekt

Pekarna Ana

Butična pekarna michelinove chefinje Ane Roš je našla svoje mesto na Slovenski cesti v centru Ljubljane. Tipična meščanska hiša v svojem pritličju ne ponuja razkošja prostora pač pa fuzijo nekega preteklega časa in sodobnega interierja. Domiselno oblikovana prodajalna ponuja idealen vpogled v kuhinjo, kjer nastajajo pekarske dobrote.

//Uspešen projekt

Restavracija Jaz by Ana Roš

Restavracija Jaz, pod katero se podpisuje kuharska mojstrica Ana Roš, se nahaja v Hotelu As v Ljubljani. Koncept te mladostne, sveže, urbane restavracije je “all day dining”. Gre za sodobno kulinarično doživetje, čemur primerno smo opremili kuhinjo in jedilnico.

//Uspešen projekt

Hiša Franko

Hiša Franko je podeželsko gostišče iz 19. stoletja, umeščeno med gore in pašnike ob reki Soči. Urbana legenda pravi, da naj bi v tej zgradbi Hemingway med prvo svetovno vojno spisal svoj roman Zbogom, orožje. Restavracija v hiši v letošnjem letu praznuje pol stoletja obstoja in je ponosna prejemnica kar treh Michelinovih zvezdic.

//Uspešen projekt

Odprta kuhna

Le kdo je ne pozna? Odprta kuhna je edinstvena in izredno priljubljena kulinarična tržnica, ki na Pogačarjev trg v Ljubljani večkrat letno prinaša dobrote iz vseh koncev Slovenije. Njihovo kuhinjo smo opremili s profesionalnim aparatom, prav tako skrbimo za vzdrževanje in servisiranje gostinske opreme.

//Uspešen projekt

Moje leče

Moje-lece.si je uspešna spletna trgovina s kontaktimi lečami in očali, ki obsega tudi fizično poslovalnico, ki smo jo opremili v Pajntarju. Na strešni terasi smo opremili celotno letno kuhinjo z barom in točilnim pultom, ki je primerna za družabne dogodke in poslovne pogostitve.

//Uspešen projekt

Perutnina Ptuj

Perutnina Ptuj, vodilno podjetje v panogi perutninskega mesa, ki že desetletja slovi po kakovosti in inovacijah. Njihove poslovne enote se nahajajo na različnih lokacijah, kjer smo njihove kuhinje opremili s profesionalno opremo za pripravo hrane za zaposlene.

//Uspešen projekt

Turistična kmetija Lenar (Logarska)

Kmetija Lenar, ki se nahaja v osrčju Logarske doline, ene najlepših alpskih dolin v Evropi, ponuja idilično bivanje v neposredni bližini čudovite narave. Nastanitev na tej kmetiji omogoča popolno izhodišče za aktivno raziskovanje in sprostitev v naravnem okolju.

//Uspešen projekt

Bovška kuhn’ca

Bovška kuhn’ca, ki se nahaja v osrčju Bovca, predstavlja pravo kulinarično oazo, kjer Anja in Bojan s srcem in strastjo pripravljata tradicionalne lokalne jedi iz lokalnih sestavin in po tradicionalnih receptih. Njihova ponudba privablja tako lačne popotnike kot zahtevne gurmane, saj združuje svežino, domačnost in ljubezen do kulinarike.