Svetovanje in projektiranje

//Svetovanje

Uresničiti vaše koncepte in vzpostaviti okolje vašega poslovanja

Smo specializirano podjetje za projektiranje in svetovanje pri opremljanju kuhinj, barov ter pralnic. Naša strast je ustvariti prostor, ki ne le izpolnjuje vaše zahteve, temveč tudi presega vaša pričakovanja glede učinkovitosti, estetike in inovacij. S strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami vam bomo pomagali uresničiti vaše koncepte in vzpostaviti okolje, ki bo služilo kot osrednje vozlišče vašega poslovanja. Skupaj bomo oblikovali prostor, ki bo navdušil vaše stranke in izboljšal vaše delovne procese.

Svetovanje

//Svetovanje in projektiranje

Svetovanje

Naše svetovanje je podprto z globokim strokovnim znanjem, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj. Naša ekipa je usposobljena, da vam zagotovi natančno in učinkovito usmeritev glede vsakega vidika opreme, ki ga potrebujete.

Naša storitev svetovanja presega zgolj konceptualno fazo. Poleg oblikovanja vam ponujamo celoten paket, ki vključuje tudi projektiranje in sestavljanje. S tem zagotavljamo, da se vaša vizija uresniči brez težav, od prvega načrta do končne izvedbe.

Vaša varnost in zadovoljstvo strank sta naša prioriteta. Z vključitvijo standardov HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) v naše svetovanje, zagotavljamo, da je vaša oprema oblikovana, sestavljena in deluje v skladu s strogimi higienskimi standardi. Vaš posel bo deloval varno in brezhibno, brez kompromisov glede kakovosti.

//Svetovanje in projektiranje

Projektiranje

Ko se odločite za naše projektiranje, se odločate za celovito, inovativno in premišljeno oblikovanje, ki bo vaš prostor dvignilo na novo raven.

V naši ekipi se nahajajo specializirani projektanti, ki imajo bogate izkušnje v opremljanju kuhinj, barov in pralnic. Vsak projektni strokovnjak prinaša svoje znanje in ideje, kar zagotavlja, da bodo vaši prostori optimalno oblikovani za vaše potrebe.

Naša projektna ekipa deluje tako doma kot tudi v tujini. Srečuje se z različnimi kulturnimi in funkcionalnimi vidiki prostorov po svetu, kar nas bogati z razumevanjem različnih perspektiv. To omogoča, da vaš prostor ne le ustreza lokalnim potrebam, temveč tudi presega meje in se ponaša z mednarodno privlačnostjo.

Verjamemo v sodelovanje z najboljšimi. Naša omrežja vključujejo priznane kuharje, gostince in projektante, ki so v ospredju industrije. Ta povezava omogoča, da vaš prostor dobi dragoceno vpogled in se učinkovito prilagodi najnovejšim trendom.

Z našim projektiranjem ne ustvarjamo le prostorov, temveč edinstvena doživetja. Vsak element je skrbno premišljen in oblikovan, da izpolnjuje funkcionalne zahteve ter obenem vzbudi čustveni odziv pri vaših strankah.

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

  Izberite storitev

  //Naše novice

  Znanje in novosti

  Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

  5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

  Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

  Preberite več
  Za večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?

  Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]

  Preberite več
  Mini vodnik po načrtovanju profesionalnih kuhinj

  Vsak projekt profesionalne kuhinje se začne s sanjami o vrhunski, celostni profesionalni kuhinji, ki deluje [...]

  Preberite več
  Ste se že srečali z baristo – in spoznali umetnost mojstrske priprave kave?

  Spoznajte svet baristov pravih mojstrov v umetnosti priprave kave. Gostinska oprema, znanje o razumevanju kavnih [...]

  Preberite več