Serviranje

Serviranje

//Serviranje

Hitra in učinkovita postrežba hrane in pijače

Sistemi za serviranje znamke Zanussi obsegajo različne vrste vozičkov, ki omogočajo hitro in učinkovito postrežbo hrane in pijače. So prilagodljivi in modularni, kar pomeni, da jih lahko sestavite po svojih željah in potrebah. Sistemi za serviranje znamke Zanussi so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in dizajnih, da se lahko uskladijo z vsakim ambientom.

Napredno ohranjanje svežine
Značilnosti naprav

//Serviranje

Značilnosti naprav

  • tople, hladne, hibridne enote
  • videz, ki se sklada s podobo jedilnice
  • preprosto čiščenje
  • neoviran pregled nad jedmi
  • LED osvetlitev
  • polica za pladnje
  • mobilne in stacionarne enote
  • modularne enote
  • enote za šole in vrtce, prilagojene otrokom

// Serviranje

Konkretne naprave

// Serviranje

Pajntar namig

  • sistemi po meri glede na vaše potrebe serviranja
Pajntar namig
Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

    Izberite storitev

    //Naše novice

    Znanje in novosti

    Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

    Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?

    Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]

    Preberite več
    Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja

    V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]

    Preberite več
    Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

    Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

    Preberite več
    5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

    Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

    Preberite več