Serviranje
//Serviranje
Hitra in učinkovita postrežba hrane in pijače
Sistemi za serviranje znamke Zanussi obsegajo različne vrste vozičkov, ki omogočajo hitro in učinkovito postrežbo hrane in pijače. So prilagodljivi in modularni, kar pomeni, da jih lahko sestavite po svojih željah in potrebah. Sistemi za serviranje znamke Zanussi so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in dizajnih, da se lahko uskladijo z vsakim ambientom.
//Serviranje
Značilnosti naprav
- tople, hladne, hibridne enote
- videz, ki se sklada s podobo jedilnice
- preprosto čiščenje
- neoviran pregled nad jedmi
- LED osvetlitev
- polica za pladnje
- mobilne in stacionarne enote
- modularne enote
- enote za šole in vrtce, prilagojene otrokom
// Serviranje
Konkretne naprave
Vitrine
Samopostrežne linije (mobilne in stacionarne)
Delilne linije
Hlajeni solatni bari
// Serviranje
Pajntar namig
- sistemi po meri glede na vaše potrebe serviranja
//Zavihajmo rokave
Pošljite povpraševanje
Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.
//Naše novice
Znanje in novosti
Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.
Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?
Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]
Preberite večInvestirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja
V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]
Preberite večKatere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?
Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]
Preberite več5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija
Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]
Preberite več