Pomivanje

Pomivanje

//Pomivanje

Hitro in učinkovito pomivanje uporabljene posode

Pomivalni stroji so ključni del profesionalnih kuhinj in gostinstva, saj omogočajo hitro in učinkovito pomivanje uporabljene posode. Izbirajte med tradicionalnimi in inovativnimi aparati, ki so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo. Pri tem pa zagotavljajo najvišjo raven higiene pri nizki porabi vode in energije.

Hitro in učinkovito pomivanje
Značilnosti naprav

//Pomivanje

Značilnosti naprav

  • široka uporabnost in preprosto rokovanje
  • neprekosljivi rezultati
  • varnost in higiena na najvišjem nivoju
  • skrb za okolje

//Pomivanje

Konkretne naprave

// Pomivanje

Pajntar namig

  • Specializirani pomivalni stroji za kozarce ohranjajo lesk in preprečujejo obrabo.
  • Mehkoba vode je pri pomivanju izjemnega pomena, zato priporočamo sisteme za mehčanje in filtracijo vode z reverzno osmozo.
Pajntar namig
Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

    Izberite storitev

    //Naše novice

    Znanje in novosti

    Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

    Kako izdelati sveže testenine in zakaj izbrati profesionalne naprave za testenine Sirman?

    Sveže testenine so simbol italijanske kuhinje, ki je v zadnjih letih postala še bolj priljubljena [...]

    Preberite več
    Investirajte pametno: gostinska oprema za prihranek časa in denarja

    V gostinstvu sta čas in denar ključna dejavnika, ki vplivata na uspešnost poslovanja. Pametne naložbe [...]

    Preberite več
    Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

    Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

    Preberite več
    5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

    Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

    Preberite več