Profesionalna gostinska oprema – zmanjšajte odpadke in prihranite

Pajntar

Ko gresta skrb za odpadke in prihranek z roko v roki – je dehidrator za organske odpadke ultimativni zmagovalec.

Spoznajte dehidrator ElectroluxProfessional

Profesionalna gostinska oprema zaposlenim v gostinskem obratu omogoča opravljanje dela na najvišjem nivoju. Medtem ko gostje ob dobri hrani in pijači uživamo na terasah restavracij in lokalov, se v zakulisju odvija prava drama. Gore krožnikov in seveda organskih odpadkov. Kam torej z njimi?

Tehnologi švedskega velikana Electrolux so rešili problem kopičenja velike količine odpadkov v profesionalnih kuhinjah. Kot rezultat znanja in dolgoletnih izkušenj na področju gospodinjskih aparatov je nastal inovativen dehidrator za organske odpadke Electrolux Professional Waste Management System.Ta odpadno hrano zmelje in tako pripomore k manjši količini končnega odpadka. 

Njegova glavna prednost je enostavna uporaba in velik prihranek pri odvozu odpadkov. Ostanke hrane položite v odprtino. Aparat nato s pomočjo sistema rezil le to zmelje in izpostavi postopku centrifugalne dehidracije. Posušene organske ostanke zbere v košu. Večje kose hrane posuši, medtem ko njen višek in tekočine enostavno odplakne v odtok. Zbrano suho organsko snov lahko ponovno uporabimo ali zavržemo. 

Profesionalna gostinska oprema za vas

Pajntar

Electrolux dehidrator lahko naročite tudi pri nas. Pajntar smo namreč pooblaščeni partner znamke Electrolux Professional. Poleg nakupa profesionalne gostinske opreme, vam nudimo tudi njeno vgradnjo, strokovno svetovanje in vzdrževanje. Na tak način celostno poskrbimo za vaše nemoteno poslovanje. Potrebujete zanesljivega pomočnika? Potem nas kontaktirajte!

Electroluxov dehidrator organske odpadke zmelje, posuši in skladišči v za to namenjenem košu. Tekočine in višek odplakne v odtok.

Prihodnost ravnanja z odpadki

Desetletja nazaj je bilo popolnoma vseeno, kako smo ravnali z odpadki. Slednje je v naravi seveda terjalo svoj davek. To pa je tudi glavni razlog, da je prišlo do sprememb, ki so stanje bistveno izboljšale. Danes tako posamezniki, kot tudi podjetja odgovorno ravnajo s plastiko, papirjem in steklom. Nekoliko manj pozornosti namenjamo organskim odpadkom. Slednji sicer za naravo niso škodljivi, vendar pa v sebi skrivajo potencial, ki ga še nismo izkoristili.

Dehidrirane organske odpadke lahko uporabimo v namen kompostiranja, iz njih se izdeluje bioplin. Dehidrator pa gostinskim obratom prinaša številne prednosti ekonomske narave. Ker za kar 80 % zmanjša težo odpadkov, se strošek odvoza odpadne hrane močno zniža. Investicija v dehidrator se zato dolgoročno zagotovo izplača.

Dehidrator Electrolux se tako brez dvoma lahko tretira kot profesionalna gostinska oprema prihodnosti, ki ne bo le zmanjšala stroškov lastnikom gostinskih obratov, ampak prispevala v skupno dobro – tako nas kot narave.

Povzemimo

Electrolux Professional Waste Management System je profesionalni gospodinjski aparat, namenjen uporabi v gostinstvu. Z njegovo pomočjo ostanke hrane enostavno posušite, dobljeno suho organsko snov pa zavržete ali kompostirate. Poleg odgovornega ravnanja z odpadki, vam na račun zmanjševanja njihove količine omogoča visoke finančne prihranke.