Main banner financiranje montaza vzdrzevanje 1 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Financiranje, montaža, servis in vzdrževanje

//Financiranje, montaža, servis in vzdrževanje

Za nemoteno in uspešno delovanje vašega posla

Naj se vaša naložba oplemeniti z zanesljivostjo in skrbjo. Naša storitev ne zajema le opreme, temveč tudi vse ključne faze, ki zagotavljajo nemoteno in uspešno delovanje vašega posla. Z nami imate na voljo celovito podporo, ki vključuje financiranje, servis in vzdrževanje ter strokovno montažo. Vaša oprema bo v naših rokah prejela skrb, ki jo potrebuje za dolgotrajno in optimalno delovanje, medtem ko se boste vi lahko osredotočili na rast svojega posla.

Svetovanje

//Financiranje, montaža, servis in vzdrževanje

Financiranje

Grenke poslovni najem opreme je prilagodljiva in učinkovita rešitev za vaše poslovne potrebe. Naše storitve leasinga omogočajo, da dostopate do najsodobnejše opreme, ne da bi vam bilo potrebno vložiti v visoke začetne stroške nakupa. Naše delovanje je usmerjeno v olajšanje in poenostavitev procesa leasinga za vas.

Financiranje

Kako deluje Grenke poslovni najem opreme:

Izbira opreme

Najprej se odločite za opremo, ki jo potrebujete za svoj posel. Ne glede na to, ali gre za opremo za kuhinje, bare, pralnice ali kaj drugega, imamo široko paleto izdelkov, med katerimi lahko izbirate.

Svetovanje in oblikovanje

Naša ekipa strokovnjakov vam nudi svetovanje pri izbiri najprimernejše opreme za vaše potrebe. Skupaj oblikujemo paket, ki najbolj ustreza vašim zahtevam in proračunu.

Financiranje z leasingom

Leasing vam omogoča, da pridobite opremo, ki jo potrebujete, z nizkimi mesečnimi obroki. S tem razporedite stroške na daljše obdobje, kar vam daje večjo finančno fleksibilnost.

Enostavna obdelava

Zavezani smo, da vam olajšamo postopek. Skupaj z vami uredimo vse potrebne dokumente in administrativne korake, da bo postopek leasinga potekal gladko in brez zapletov.

Grenke poslovni najem

Z Grenke poslovnim najemom opreme dobite več kot le opremo. Zagotavljamo vam celovito rešitev, ki združuje kakovostno opremo, finančno prilagodljivost in strokovno podporo. Skupaj bomo poskrbeli, da boste imeli vse, kar potrebujete, za uspešno poslovanje.

//Financiranje, montaža, servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje

Naše podjetje ponuja storitve servisa in vzdrževanja, ki so prilagojene vašim potrebam in ciljem. Zavezani smo k ohranjanju optimalnega delovanja vaše opreme, saj razumemo, da zanesljiva in učinkovita oprema pomeni nemoten poslovni potek.

Naša ekipa strokovnjakov je predana zagotavljanju najvišje ravni servisa in vzdrževanja za vašo opremo. Ne glede na znamko ali vrsto opreme, vam nudimo celovito podporo, ki vam omogoča, da se osredotočite na svoj posel, medtem ko mi poskrbimo za vašo opremo.

Servis in vzdrzevanje

Uradni servis za hladilno tehniko in termično opremo

Kot uradni servis za hladilno tehniko in termično opremo, smo usposobljeni za zagotavljanje visokokakovostnega servisa, ki ga zahteva ta prestižna znamka. Naša ekipa strokovnjakov je seznanjena z najnovejšimi tehnologijami in specifikacijami, da zagotovi, da vaša oprema deluje s popolno učinkovitostjo.

Distribucija in uvoznik za Zanussi in Liebherr

Kot distributer in uvoznik za Zanussi in Liebherr, imamo vse potrebno znanje in vire, da vam nudimo kakovostne storitve servisa in vzdrževanja za to opremo. Naši strokovnjaki so specializirani za delo s temi znamkami, kar pomeni, da vam zagotavljamo najboljšo možno oskrbo.

Vzdrževalne pogodbe za ustanove

Ponujamo tudi vzdrževalne pogodbe, ki so prilagojene potrebam ustanov, kot so gostinski obrati, bari, pralnice in drugi. Naša pogodba prinaša več kot le rutinsko vzdrževanje. Z zagotovljenim hitrim odzivnim časom, takoj rešujemo vsakršne težave, ki bi lahko vplivale na vaš posel. S tem poskrbimo, da je vaša oprema vedno v najboljšem stanju za optimalno delovanje.

//Financiranje, montaža, servis in vzdrževanje

Montaža in dobava

Naša storitev montaže in dobave je povezana z nakupom opreme.  Z nami boste dobili več kot le to – dobili boste strokovno podporo, ki zagotavlja, da bo vaša oprema pravilno nameščena, pravilno uporabljena in pripravljena za takojšnje delovanje.

Montaža in dobava

Strokovna in kakovostna montaža po varnostnih standardih

Naša izkušena ekipa izvaja montažo vaše opreme strokovno in skrbno, upoštevajoč najvišje varnostne standarde. Ne glede na vrsto opreme, se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za vsak detajl, da bo vaša oprema nameščena pravilno in varno.

Izobraževanje uporabnikov za učinkovito uporabo opreme

Vemo, da je pravilna uporaba opreme ključna za doseganje najboljših rezultatov. Zato vam nudimo šolanje uporabnikov, kjer bomo podrobno predstavili funkcionalnosti in pravilno uporabo vaše opreme. To bo povečalo učinkovitost vašega dela in zmanjšalo možnost napak.

Testiranje in prvi zagon opreme

Preden začnete uporabljati opremo v celoti, jo temeljito testiramo in izvedemo prvi zagon. To nam omogoča, da zagotovimo, da vse deluje, kot je treba, ter preprečimo morebitne težave v prihodnosti. Vaša oprema bo pripravljena za produktivno delovanje takoj, ko jo boste potrebovali.

Pajtnar

//Zavihajmo rokave

Pošljite povpraševanje

Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.

pajntar andraz martin portret web profesionalne kuhinje gostinska oprema

  Izberite storitev

  //Naše novice

  Znanje in novosti

  Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.

  Katere so najpogostejše napake pri izbiri gostinske opreme in kako se jim izogniti?

  Izbira prave gostinske opreme je ključna za uspeh vsakega gostinskega obrata, bodisi gre za restavracijo, [...]

  Preberite več
  5 inovacij v gostinski opremi, ki jih potrebuje vsaka restavracija

  Kuhanje v profesionalni kuhinji pomeni delo v hitrem in pogosto visokotemperaturnem okolju, kjer se od [...]

  Preberite več
  Za večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?

  Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]

  Preberite več
  Mini vodnik po načrtovanju profesionalnih kuhinj

  Vsak projekt profesionalne kuhinje se začne s sanjami o vrhunski, celostni profesionalni kuhinji, ki deluje [...]

  Preberite več