Kuhinjski aparati za vaš uspeh

Pajntar

večfunkcijskim rezalnikom zelenjave TRK45 3 v 1 boste vle nekaj sekundah narezali, naribali, premešali in nasekljali vse vrste sadja in zelenjave. Gre za zelo zmogljivo in hitro napravo. Aparat s 4,5 litrsko posodo, ki je v celoti iz inoxa, je primeren za pripravo večjih količin hrane.

V menzi bo pri kuhanju ogromnih količin brane zagotovil rezanje bučk, sesekljanje čebule, ribanje sira in drugih živil v količini kar do 550 kg na uro. Rezanje na kocke, trakce, strganje, miksanje, vse to naredi kakovostno in hitro. Ta naprava vam izredno skrajša čas priprave, saj zagotavlja več funkcij v eni. Prav tako so vsi deli, ki so v stiku s hrano, odstranljivi in zelo primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Planetarni mešalnik BE8

Ta planetarni mešalnik je še ena večfunkcijska naprava, ki deluje kot kuhinjski robot za profesionalne kuhinje. Zagotavlja vam vse od gnetenja in mešanja do stepanja. Odličen je za pripravo testa, pečenje sladic in pripravo biskvitov. Gre za aparat z 8-litrsko posodo iz aluminijastega ohišja in s kovinsko podlago za popolno stabilnost. Zagotavlja tudi dokup dodatnih nastavkov, med drugim za izdelavo testenin in rezancev.

Palični mešalnik Bermixer PRO 450 W

Ta lahek ročni mešalnik s cevjo iz nerjavečega jekla ima ergonomski ročaj in nastavljive hitrosti, ki poenostavijo pripravo hrane. Ta vodoodporen mešalnik zagotavlja produktivnost za od 50 do 300 obrokov na storitev. Omogoča tudi enostavno odstranitev opreme. Deli, ki so v stiku s hrano, so popolnoma razstavljivi in jih lahko varno očistite v pomivalnem stroju.

Da bi v rekordnem času oprali in posušili solato, zelje, brokoli, špinačo, por in peteršilj, izberite najboljše aparate za svoje profesionalno kuhinjsko okolje. Ti aparati so bistveni sestavni deli majhnih, srednjih in velikih kuhinj in zagotavljajo ustvarjanje vrhunskih jedi najboljšega okusa.

Vsi aparati Electrolux Professional so zasnovani za učinkoto in varno pripravo hrane ter zagotavljajo varno in enostavno čiščenje.

Topli del kuhinje -3 linije kuhinj

Pajntar

Drugi korak ustvarjanja jedi je kuhanje.

Tri linije profesionalnih kuhinj

Tukaj vam predstavljamo tri linije kuhinj za topli del kuhinje:

  • XP

Odlična linija XP je namenjena obratom z visoko produktivnostjo kot so denimo menze in restavracije. Gre za modularno linijo profesionalnih kuhinj, kjer dele kuhinje sestavite skupaj v sebi prilagojeno profesionalno kuhinjo. XP linija profesionalnih kuhinj je zmogljiva in robustna ter izredno enostavna za čiščenje.

  • ThermaLine

Za bolj zahtevne uporabnike in višji nivo kuhanja je najbolj primerna linija ThermaLine. Narejena po meri ta prestižna linija zagotavlja najnovejšo profesionalno tehnologijo in vrhunsko oblikovanje. Gre za modularno linijo, ki v primerjavi z XP omogoča dodatne elemente za profesionalne kuhinje. Odlikuje jo moč, natančnost in vrhunska zmogljivost.

  • Molteni

Prestižna linija kuhinj Molteni pa je z lusuznim in ekstravagantnim izgledom prava izbira za najbolj prestižne hotele in restavracije. V svetu profesionalnih kuhinj velja za edinstveno in nezamenljivo. Elementi v tej kuhinji so izdelani ročno in so popolnoma prilagojeni potrebam in željam kupcev. Tako ena Molteni kuhinja ni enaka drugi. Prav zato so Molteni kuhinje osrednji del najbolj znanih restavracij sveta.

SkyLine Cook & Chill

Del prav vsake od teh linij kuhinj pa je lahko sistem SkyLine Cook & Chill. Gre za pametno komunikacijo med napravami v profesionalni kuhinji. Srce tega sistema je v intuitivni komunikaciji med konvektomatom in hitrim ohlajevalnikom SkyDuo. Ta vam omogoča gladko in hitro izkušnjo kuhanja in prinaša še mnoge druge prednosti. Predvsem pa poenostavi, pohitri in izboljša kakovost jedi.

Pajntar

Pri tem izpostavljamo vrhunski večfunkcijski konvektomat SkyLine Premium 6GN1/1, ki med drugim s posebnim postopkom dodajanja vlage (regeneracijo) učinkovito regenerira oziroma odtali predhodno zamrznjeno hrano.

In pa profesionalni hitri ohlajevalnik 6GN1/1 z možnostjo turbo hlajenja, ki je idealen za neprekinjeno delovanje pri želeni temperaturi. Ta naprava lahko drži temperaturo pri +3 °C za hlajenje ali pri – 22 °C za zamrzovanje, glede na potrebe. Omogoča tudi hitro zamrznitev iz + 10 °C na – 41 °C za zamrzovanje vseh vrst hrane (surove, polkuhane ali kuhane). Omogoča pa še mnoge druge funkcije.

Salamander

Salamander pa je naprava, ki predstavlja dodatno funkcijo v kuhinji. Kot brezkontaktni površinski grelnik je nepogrešljivi del vaše kuhinje. Njegova funkcija je, da s hitrim segrevanjem jedem doda hrustljavost. Predvsem olajša dokončanje jedi, gratiniranje in pogrevanje hrane.

Pomivanje

Naprave, ki vam olajšajo fazo pomivanja so:

  • Pomivalni stroji za kozarce.
  • Pomivalni stroji za belo posodo (krožniki).
  • Pomivalni stroji za črno posodo (lonci in pladnji).

Ti izredno zmogljivi stroji, ki vam zagotavljajo pomivanje denimo tudi 30 košar na uro, se med seboj ločijo tudi glede načina vgradnje. Tako so vam na voljo podpultni in dvižni pomivalni stroji za profesionalno uporabo in pomivanje ogromne količin posod v profesionalni kuhinji.

Izpostavljamo dvižni profesionalni pomivalni stroj Electrolux Professional NHT8P. Ima zmogljivost pomivanja do 80 košar na uro in porabi samo dva litra vode na cikel pomivanja. Ob tem je enostaven za uporabo, varčen in učinkovit.

Pajntar

Serviranje

Nudimo vam tudi naprave, ki zagotavljajo kakovostno, hitro in učinkovito serviranje hrane. Namenjene so za pripravo in serviranje solat, za postrežne restavracije in menze ali za catering storitve.

Izberete lahko:

  • grelnike,
  • posode za vzdrževanje toplote,
  • posode za hlajenje,
  • vozički za prenašanje hrane.

Shranjevanje

Zadnji korak pri pripravi hrane pa je shranjevanje. Shranjevalne naprave delimo na hladilnike in zamrzovalnike.

Tu izpostavljamo vrhunski hladilnik in zamrzovalnik, ki vam zagotavljata ogromno prostora, enostavno čiščenje in visoko učinkovitost.

Digitalni hladnik & digitalni zamrzovalnik ecostore R290

Pajntar

S konstrukcijo iz nerjavečega jekla sta digitalni hladilnik in digitalni zamrzovalnik ecostore R290 odlična za shranjevanje živil in omogočata samodejno odtaljevanje. Primerna sta tudi za shranjevanje posod GN 2/1 in imata dvojne stene hladilnika z edinstvenim tesnenjem za boljšo učinkovitost in nižjo porabo energije. Hladilnik dosega hlajenje do – 2, zamrzovalnik pa do – 22 °C.

Hladilna komora

V kolikor imate v svoji restavraciji ali hotelu večje število hladilnikov, je smiselno razmisliti o nadomestitvi hladilnikov s hladilno komoro. Ta vam mogoča ogromno površino shranjevanja in ima bistveno močnejši kompresor. Za udobje in varnost uporabe ima protizdrsna vhodna tla in zaobljene notranje in zunanje vogale.

Vas zanima več o napravah za profesionalne kuhinje? Pišite nam in z veseljem vam strokovno svetujemo in pomagamo pri izbiri.

Zaključek

Podjetje Pajntar vam zagotovi vrhunske naprave za profesionalne kuhinje. Z njihovo pomočjo bodo procesi v vaši kuhinji enostavni in hitri, osebje pa bo delo opravljalo z veseljem. Okusne jedi in zadovoljstvo gostov pa bo zagotovljeno.