Profesionalni pomivalni stroji Zanussi Professional

oprema za gostinstvo 01 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Pomivalni stroji so tako kot ostala oprema za gostinstvo ključni del profesionalnih kuhinj, saj omogočajo hitro in učinkovito pomivanje uporabljene posode. Izbirajte med tradicionalnimi in inovativnimi aparati, ki so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo.

Zagotovite si najvišjo raven higiene pomivanja pri nizki porabi vode in energije.

Prednosti profesionalnih pomivalnih strojev

Kakovostno izbrana oprema za gostinstvo vam zagotovi prihranek časa, energije in denarja. Skrbno izbrani profesionalni pomivalni stroji Zanussi Professional tako predstavljajo izjemno vrednost za podjetja v različnih sektorjih, saj omogočajo:

  • Široko uporabnost in preprosto rokovanje: Profesionalni pomivalni stroji so zasnovani za različne industrije, kar pomeni, da so vsestranski in se lahko prilagodijo različnim potrebam. So enostavni za uporabo – tako posebno strokovno znanje ni potrebno, kar vam prihrani čas in trud.
  • Izvrstne rezultate: Ti pomivalni stroji zagotavljajo odlične rezultate pomivanja. S sposobnostjo odstranjevanja trdovratne umazanije, maščobe in ostankov hrane iz posode in pripomočkov, zagotavljajo kakovostno čiščenje, s katerim bo zadovoljen vsak gostinski delavec. To je ključnega pomena za restavracije, bolnišnice in druge profesionalne okolje, kjer je higiena ključnega pomena.
  • Varnost in higieno na najvišjem nivoju: Profesionalni pomivalni stroji so oblikovani tako, da zagotavljajo najvišjo raven varnosti in higiene. Z naprednim načinom pomivanja in dezinfekcije odpravljajo možnost navzkrižnega kontaminacije in preprečujejo širjenje bolezni. To je predvsem pomembno za zdravstvene ustanove in živilske storitve.

Skrb za okolje: Sodobni profesionalni pomivalni stroji so prav tako oblikovani z mislijo na okolje. Uporabljajo učinkovite tehnologije za varčevanje z vodo in energijo, kar zmanjšuje vpliv na okolje. S temi stroji lahko podjetja prispevajo k trajnostnemu pristopu in zmanjšujejo svoj ogljični odtis.

V ponudbi podjetja Pajntar

oprema za gostinstvo 02 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Podjetje Pajntar smo strokovnjaki za profesionalne kuhinje in celostno izvedbo profesionalnih kuhinj. Pokrivamo vsa sledeča področja izvedbe opreme za gostinstvo: pečice, kuhanje, pomivanje, serviranje in pripravoa hrane. Na področju pomivalne tehnike lahko izbirate med tradicionalnimi in inovativnimi Zanussi aparati, ki so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo:

Podpultni pomivalni stroji

  • Podpultni pomivalni stroji so kompaktni in primerni za manjše kuhinje ali lokale.
  • Običajno se namestijo pod pultom ali delovno površino, kar prihrani prostor, zato so zelo primerni za restavracije z omejenim prostorom za gostinsko opremo.
  • Ponujajo učinkovito pomivanje posode in pribora ter so enostavni za uporabo.

Dvižni pomivalni stroji:

  • Dvižni pomivalni stroji so zasnovani za pranje večjih količin posode in pripomočkov.
  • Običajno imajo dvižna vrata, ki omogočajo enostaven dostop do notranjosti.
  • Primerni so za gostinske obrate z velikimi obratovalnimi potrebami ter ponujajo različne programe pranja za različne vrste umazanije.

Pomivalni stroji za lonce in pladnje:

  • Ti stroji so specializirani za čiščenje večjih kuhinjskih loncev, ponev in pladnjev.
  • Običajno imajo močne šobe za odstranjevanje trdovratne umazanije.
  • Pogosto se uporabljajo v komercialnih kuhinjah in restavracijah.

Tračni pomivalni stroji:

  • Tračni pomivalni stroji so visokozmogljivi in zasnovani za neprekinjeno pomivanje velikih količin posode.
  • Posoda se postavi na transportni trak, ki potuje skozi stroj.
  • To omogoča učinkovito pranje velikih količin posode v kratkem času.
  • Pogosto se uporabljajo v bolj industrijskih okoljih, kot so velike restavracije, bolnišnice in hotelski kuhinje.

Izbirajte med različnimi vrstami pomivalnih strojev, glede na vaše potrebe.

Ste vedeli?

Specializirani pomivalni stroji za kozarce ohranjajo lesk in preprečujejo obrabo. Mehkoba vode je pri pomivanju izjemnega pomena, zato vam priporočamo sisteme za mehčanje in filtracijo vode z reverzno osmozo.

Povzemimo

Izbirajte med različnimi vrstami profesionalnih pomivalnih strojev Zanussi Professional – ki so ključni za hitro in učinkovito pomivanje posode v profesionalnih kuhinjah, ob tem pa varčujejo z vodo in energijo.