Rešitev za izzive pri izbiri profesionalne kuhinje

profesionalne kuhinje 01 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Uspeh profesionalne kuhinje je odvisen od več dejavnikov, med katerimi je ena pomembnejših nedvomno kakovostna gostinska oprema. A celovito načrtovanje profesionalne kuhinje in izbira najboljše gostinske opreme nista mačji kašelj.

Na pravem mestu ste – obrnite se na strokovnjake za profesionalne kuhinje – Pajntar d.o.o.

Načrtovanje profesionalne kuhinje je zahteven proces, ki terja strokovnost, širok nabor znanj in upoštevanje različnih dejavnikov. Odločitev za pravo gostinsko opremo, učinkovito razporeditev prostora ter optimizacijo delovnih procesov je ključna za vsako uspešno gostinsko dejavnost. Na pravem mestu ste – obrnite se na strokovnjake za profesionalne kuhinje – Pajntar d.o.o.

Pišemo uspešne zgodbe

Podjetje Pajntar d.o.o. se ponaša z več kot 30-letno družinsko tradicijo. Soustanovitelja Martin in Andraž združujeta znanje iz profesionalnega kuhanja in bolj tehničnih področij, kot sta denimo servis in montaža. S pomočjo kakovostnega svetovanja, ažurnosti in skrbi za izvedbo projektov se trudimo, da pridobimo zaupanje naših strank. Veseli smo, da dolgoročno in uspešno lahko sodelujemo tudi s svetovno znanimi imeni kot je dobitnica treh Mišelinovih zvezdic, kuharska mojstrica, Ane Roš.

Z veseljem stojimo za izvedbo celovitega projekta profesionalne kuhinje v ekstravagantni restavraciji JAZ by Ana Roš, ki se je v Ljubljani odprla te dni. Ter tudi za izvedbo profesionalne kuhinje v pekarni Ana na Slovenski cesti v Ljubljani, ki se je odprla pred nekaj meseci. Sodelovanja s prav vsemi našimi poslovnimi partnerji nam dajejo zagotovilo, da lahko gremo še dlje in da skupaj lahko dosegamo čudeže.

profesionalne kuhinje 02 profesionalne kuhinje gostinska oprema

Prednosti vrhunskih kuhinjskih rešitev

V podjejtu Pajntar d.o.o. vam nudimo opremo za vse prav vsa področja, na katerih profesionalne kuhinje delujejo na vsakodnevni ravni. Če gremo po področjih:

Pečice

Zagotavljamo vam konvekcijske pečice, ki so eno izmed najbolj pomembnih orodij v sodobnih profesionalnih kuhinjah. Omogočajo enakomerno peko hrane, skrajšujejo čas kuhanja in zagotavljajo konsistentno kakovost jedi. S svojimi pametnimi funkcijami so chefov najboljši pomočnik.

Kuhanje 

Nudimo vam profesionalne kuhinjske aparati, ki omogočajo modularno zasnovo vsake kuhinje in vam zagotavljajo vrhunsko delovno učinkovitost in organizacijo. Tako lahko vzpostavite optimalne delovne procese v hotelski kuhinji, domači gostilni ali pa v kamionu s hitro prehrano.

Pomivalna oprema

Pomivalni stroji so ključni del profesionalnih kuhinj in gostinstva, saj omogočajo hitro in učinkovito pomivanje uporabljene posode. V podjetju Pajntar vam svetujemo izbiro bolj tradicionalnih ali bolj inovativnih aparatov, ki so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo.

Hladilna tehnika

Hladilniki in ostale naprave za hlajenje so pomembni za ohranjanje svežine in kakovosti živil. Nudimo vam različne modele, ki ustrezajo vašim potrebam in prostoru. Nekateri hladilniki imajo tudi funkcije, kot so No Frost, Multi Air Flow ali Fresh Zone, ki zagotavljajo optimalno temperaturo in vlažnost v notranjosti.

Serviranje

Sistemi za serviranje znamke Zanussi obsegajo različne vrste vozičkov, ki omogočajo hitro in učinkovito postrežbo hrane in pijače. So prilagodljivi in modularni, kar pomeni, da jih lahko sestavite po svojih željah in potrebah. Sistemi za serviranje znamke Zanussi so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in dizajnih, da se lahko uskladijo z vsakim ambientom.

Priprava hrane

Zagotovimo vam široko paleto naprav za pripravo hrane, ki je predstavljena na naši spletni strani in pokriva širok spekter funkcij in možnosti. Rezalniki, multipraktiki, mešalniki, sekljalniki, blenderji in še mnogo več – vsak izdelek je skrbno oblikovan z mislijo na raznolike potrebe in želje naših strank.

Celovita izvedba storitev

Prav tako pa barom in pralnicam nudimo  specializirano opremo in vam zagotavljamo vse od projektiranja, svetovanja, pomoči pri financiranju, servisa in vzdrževanja ter montaže.

Povzemimo

Izbira in načrtovanje profesionalne kuhinje nista mačji kašelj in zato je nujno imeti ob sebi pravo strokovno podporo. Podjetje Pajntar je prava izbira za vsakogar, ki si želi učinkovite, zanesljive in intuitivne kuhinjske opreme. Če razmišljate o optimizaciji svoje profesionalne kuhinje, je pravi čas, da se obrnete na podjetje Pajntar. Ponudijo vam lahko 3D izris modela kuhinje in celovito storitev profesionalne kuhinje – od načrtovanja do izvedbe.