Optimizacija profesionalne kuhinje – Zanussi Professional
Optimizacija profesionalne kuhinje je ključnega pomena za doseganje učinkovitosti, produktivnosti in vrhunske kakovosti v gostinskem [...]
Nov
Kako izbrati pravega ponudnika profesionalnih kuhinj?
Ko se odločite odpreti restavracijo, niso pomembna le lokacija ali značilnosti prostora, ampak tudi izbira [...]
Nov
Hladilnik za organske odpadke
Oprema za gostinstvo se ves čas razvija in rešuje težave, ki se na tem področju [...]
Nov
Odprti hladilniki ali hladilniki s steklenimi vrati?
Če opremljate gostinski objekt in razmišljate o tem, kako gostom ponuditi pijačo, potem je pomembno, [...]
Nov
5 najpogostejših problemov z opremo v profesionalni kuhinji
Ko pridemo na pomoč, se velikokrat izkaže, da gre za enega izmed 5 najpogostejših problemov. [...]
Mar
Dolina Soče, znamka, ki združuje
Kolektivne blagovne znamke pomagajo ponudnikom, da so skupaj močnejši in da lažje ponesejo dobro ime [...]
Mar
Cook and Chill – gostinska oprema za večjo učinkovitost in varnost hrane
Cook and chill postopki so odlični za kuhinje v šolah, domovih za starejše ali v [...]
Mar
Profesionalne kuhinje za start-up gostince
Za opravljanje gostinske dejavnosti je treba zagotoviti minimalne prostorske pogoje. Je standardna kuhinja primerna za [...]
Mar
Gostinska oprema za tiste, ki hočete več
Profesionalna gostinska oprema je v prvi vrsti funkcionalna. Profesionalna gostinska oprema za kuhinje Naj bo [...]
Mar