Optimizacija profesionalne kuhinje – Zanussi Professional

Optimizacija profesionalne kuhinje je ključnega pomena za doseganje učinkovitosti, produktivnosti in vrhunske kakovosti v gostinskem [...]

Kako izbrati pravega ponudnika profesionalnih kuhinj?

Ko se odločite odpreti restavracijo, niso pomembna le lokacija ali značilnosti prostora, ampak tudi izbira [...]

Hladilnik za organske odpadke

Oprema za gostinstvo se ves čas razvija in rešuje težave, ki se na tem področju [...]

Odprti hladilniki ali hladilniki s steklenimi vrati?

Če opremljate gostinski objekt in razmišljate o tem, kako gostom ponuditi pijačo, potem je pomembno, [...]

5 najpogostejših problemov z opremo v profesionalni kuhinji

Ko pridemo na pomoč, se velikokrat izkaže, da gre za enega izmed 5 najpogostejših problemov. [...]

Dolina Soče, znamka, ki združuje

Kolektivne blagovne znamke pomagajo ponudnikom, da so skupaj močnejši in da lažje ponesejo dobro ime [...]

Cook and Chill – gostinska oprema za večjo učinkovitost in varnost hrane

Cook and chill postopki so odlični za kuhinje v šolah, domovih za starejše ali v [...]

Profesionalne kuhinje za start-up gostince

Za opravljanje gostinske dejavnosti je treba zagotoviti minimalne prostorske pogoje. Je standardna kuhinja primerna za [...]

Gostinska oprema za tiste, ki hočete več

Profesionalna gostinska oprema je v prvi vrsti funkcionalna. Profesionalna gostinska oprema za kuhinje Naj bo [...]